Over ons

Wij zijn vier enthousiaste familieleden met elk onze unieke en bijzondere eigenschappen.
Wij hebben één ding gemeen en dat is dat wij allemaal oog voor detail hebben.
Ons doel is een kledinglijn ontwerpen die veel passie en power uitstraalt.

Met ons merk Odon Original, willen wij de volgende eigenschappen uitstralen: intelligentie, doordachtheid, wijsheid, knopen doorhakken en zelfbewustzijn. De eigenschappen van een Mammoet en dat kun je terugzien in ons merk Odon.

Odon is afgeleid uit Griekenland en betekent ‘tand’. Door het uitsterven van de Mammoet zijn wij herrezen met een gloednieuw, fris en stoer merk waar wij voor staan.
Door het creëren van de kledinglijn willen wij vanaf moment één een ‘wow-factor’ en een krachtig aanzien voor onze klanten.

 

Waarom hebben wij gekozen voor een Mammoet?
De mammoet is honderden jaren geleden uitgestorven. Deze eigenschappen van dit prachtige maar vooral machtige dier, willen wij terug laten komen in onze kledinglijn. Wij willen met onze kledinglijn, net zoveel indruk maken op onze klanten als dat de mammoet had op zijn vijanden. De mammoet was heel intelligent, had van nature leiderschap in zich wat hij ook nog eens uitstraalde en hield zijn vijanden onder andere op afstand door zijn slagtanden. Vooral die slagtanden maakten indruk op de vijanden van de Mammoet en hieruit voortgekomen is de naam ‘Odon’.

Wat onderscheidt ons van andere kledingmerken en andere kledingbedrijven?
Wij zijn niet als andere kledingbedrijven een groot en commercieel bedrijf. Met zijn vieren hebben wij een kleine business opgestart. Wij verzorgen onze inkoop zelf en bedrukken onze eigen kledinglijn. Doordat wij niets uitbesteden en alles volledig zelf doen, kunnen wij onze passie en visie volledig loslaten, dit zie je terug in onze kledinglijn.

Contact met onze klanten vinden wij het allerbelangrijkst. Wij bieden een stukje veiligheid en service zodat wij dichtbij onze klanten kunnen staan om zo volledig aan hun verwachtingen te voldoen.